Publicat la: 25.07.2018. 18:23 / 1.166 views

FOSTA/VIITOAREA ŞEFĂ A EDUCAŢIEI S-A ÎNSCRIS ÎN ALDE. FLORINA STOIAN, PREZENTATĂ DE VICEPREMIERUL GAVRILESCU

În aşteptarea ordinului ministerial de revenire în fruntea educaţiei buzoiene, Florina Stoian s-a înscris în ALDE. A fost prezentată, astăzi, într-o conferinţă de presă, chiar de către vicepremierul Graţiela Gavrilescu. Între timp, deputatul Adrian Mocanu a devenit noul preşedinte al organizaţiei judeţene, iar senatorul Dorin Bădulescu a fost desemnat preşedinte executiv.

stoianÎncă o înregimentare prezentată de ALDE Buzău, în conferinţă de presă. Vicepremierul Graţiela Gavrilescu a venit de la Bucureşti pentru a anunţa intrarea în partid a Florinei Stoian.

Săptămâna trecută, Florina Stoian a obţinut, în instanţă, suspendarea ordinului de ministru prin care a fost demisă, alături de Nela Wamsiedel şi Daniela Placău. Este doar o chestiune de timp până când toate trei vor reveni la conducerea învăţământului buzoian. Stoian a recunoscut că, prin adeziunea depusă la ALDE, îşi va asigura liniştea în fruntea Inspectoratului Şcolar.

În altă ordine de idei, la scurt timp după atragerea în ALDE, deputatul Adrian Mocanu a devenit preşedinte al filialei judeţene, iar senatorul Dorin Bădulescu a preluat preşedinţia executivă a organizaţiei, după o perioadă de conducere interimară asigurată de vicepremierul Graţiela Gavrilescu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!