Publicat la: 12.12.2019. 19:17 / 353 views

FOST PROCUROR, REŢINUT DE POLIŢIŞTI. A FOST PRINS ÎNCERCÂND SĂ PLASEZE BANI FALŞI

Fost procuror din Dolj, arestat de poliţiştii din Buzău după ce a fost prins încercând să plaseze bani falşi în Iaşi. Politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău au prins în flagrant, pe raza municipiului Iaşi, un bărbat de 44 de ani din judeţul Dolj, imediat după ce plasase 4 bancnote false de 10 lei. În urma controlului corporal, asupra bărbatului au mai fost găsite alte 140 de bancnote de 10 lei şi 15 bancnote de 50 lei.

dragoi site bani falsi 2
Poliţiştii buzoieni  împreună cu procurorii din carul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 44 de ani despre care s-au obţinut date şi informaţii că se ocupă cu falsificarea bancnotelor de 50 şi 10 lei şi plasarea acestora în mai multe judeţe din ţară.

Pe parcursul documentării s-a stabilit că bărbatul inchiria camere  Cluj, Braşov, Sibiu şi Iaşi.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că aparatura folosită pentru falsificarea de bancnotele era păstrată în Cluj, unde revenea periodic pentru a produce falsuri. Odată falsificate, bancnotele erau plasate tot de către bănuit în aproape toate judeţele din ţară, în general în zone aglomerate, profitând de neatenţia persoanelor care încasau banii.. 

Poliţiştii au stabilit că bărbatul este dat în urmărire naţională, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă, în lipsă, pentru mai multe infracţiuni de delapidare şi înşelăciune cu un prejudiciu important.

Doljeanul a fost prezentat Judecătoriei Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de falsificare de monedă, punerea în circulaţie de valori falsificate, deţinerea de instrumente în vederea falsificării şi înşelăciune iar instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Individul se numeşte Mihai Drăgoi si este un personaj cunoscut în lumea magistraturii. Ani la rând a fost purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În 2011, printr-un decret semnat de Traian Băsescu, a ieşit din magistratură. A fost avocat o scurtă perioadă de timp, apoi s-a înscris în Uniunea Executorilor Judecătoreşti. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!