Publicat la: 22.06.2018. 18:30 / 914 views

FOST CONSILIER PREZIDENŢIAL, MORT ÎN ACCIDENT. POLITICIANUL GHEORGHE MIRICĂ AVEA 71 DE ANI

Un fost consilier prezidenţial şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs pe DN 1 B, în apropiere de localitatea Istriţa de Jos. Aflat la volanul unui autoturism, politicianul Gheorghe Mirică a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR. Buzoianul s-a stins pe patul de spital. După accident, circulaţia pe DN 1 B a fost blocată timp de aproape două ore.

acc miritaAccidentul a avut loc la orele dimineţii. Gheorghe Mirică conducea un autoturism Volkswagen spre Ploieşti. La un moment dat, a pătruns inexplicabil pe contrasens. Şoferul TIR-ului a încercat în zadar să evite impactul. 

Bărbatul ajuns în stare de comă la secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima a decedat.

De origine buzoian, Gheorghe Mirică avea 71 de ani. A fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, răspunzând de problemele economice. A cochetat cu mai multe partide politice, încercând să obţină un mandat în Parlament. Mirică a candidat şi la Parlamentarele din 2016. În calitate de fondator, deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Reformator. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>