Publicat la: 12.12.2018. 19:39 / 1.020 views

FOST COMANDANT I.P.J., ÎN PARTIDUL LUI PONTA. VIOREL ŞTEFU S-A ÎNSCRIS ÎN PRO ROMÂNIA

La Buzău, partidul lui Victor Ponta începe campania de achiziţii importante. Astăzi, un fost comandant al Poliţiei buzoiene a fost prezentat ca membru nou al PRO România. Este vorba despre generalul în rezervă Viorel Ştefu, care vrea să formeze o echipă cu oameni experimentaţi în mai multe domenii de activitate.

stefuChestorul de polţie în rezervă Viorel Ştefu revine în viaţa publică. De această dată, în calitate de proaspăt politican. Astăzi, a explicat motivele pentru care a ales să se alăture proiectului pro românia, iniţiat de fostul premier Victor Ponta.

Ştefu declară că, deocamdată, nu vizează  nicio funcţie publică şi că, pentru început,  va activa pentru a forma o echipă de profesionişti. 

Viorel Ştefu a ocupat funcţia de comandant al I.P.J.Buzău timp de cinci ani, până în anul 2009, apoi a fost detaşat la Ialomiţa, unde a reuşit să reducă rata infracţionalităţii. În 2016, a început promovarea la Bucureşti, în cadrul I.G.P.R., pentru ca în ianuarie 2017 să fie numit secretar de stat în Ministerul de Interne. O lună mai târziu, Ştefu a fost revocat din funcţie, după protestele din Piaţa Victoria împotriva ordonanţei 13. După acest moment, fostul şef al Poliţiei buzoiene a ales să se pensioneze. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!