Publicat la: 10.08.2020. 18:06 / 373 views

FOCARE NOI DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU. 90 DE CAZURI NOI, ÎN ULTIMELE TREI ZILE

batranDirecția de Sănătate Publică anunță declararea a încă patru focare de coronavirus, la Buzău. Este vorba despre două situații semnalate la cămine de bătrâni și două la societăți comerciale din domeniul reciclării.  

După ce în weekend au fost anunțate 65 de cazuri noi și un deces, astăzi, autoritățile din sănătate au raportat încă 25 de cazuri.

În momentul de față, la nivelul județului Buzău sunt active șapte focare de Covid-19. Pe lângă cele patru noi, pe listă mai sunt secțile ATI și Neonatologie de la Spitalul Județean de Urgență și ISU Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!