Publicat la: 24.07.2020. 18:26 / 1.628 views

FOCARE LA POLIȚIE, SPITALUL CFR ȘI BIBLIOTECĂ. DSP, INSTITUȚIA CU CEI MAI MULȚI POZITIVI

Trei noi focare de Covid-19 au fost declarate în județul Buzău. Pe lista autorităților din sănătate au apărut Spitalul CFR, Poliția Municipiului Buzău și Biblioteca Județeană. Buzăul a ajuns la 17 focare de coronavirus.

focareÎn ultimele zile, în urma confirmării mai multor cazuri de Covid-19 în rândul instituțiilor, Direcția de Sănătate Publică a declarat focar pe o secție a Spitalului CFR, la Poliția municipiului Buzău și la Biblioteca Județeană, situată în incinta unui mall.

Surse medicale ne-au precizat că printre cei confirmați de la Biblioteca Județeană se află chiar directorul instituției. DSP a dispus măsuri la toate cele trei instituții publice în care au fost confirmate noile cazuri.

În cazul noilor focare, pe lângă internarea persoanelor confirmate cu Covid-19, Direcția de Sănătate Publică a decis testarea contacților simptomatici și izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalți membri ai familiei care locuiesc la aceeași adresă, timp de 14 zile.

Județul Buzăul a ajuns la 17 focare de coronavirus. Instituția cu cele mai multe cazuri înregistrate până acum este chiar Direcția de Sănătate Publică, în dreptul căreia figurează 17 angajați depistați cu Covid. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!