Publicat la: 03.08.2020. 18:43 / 934 views

FOCAR LA SECȚIA ATI DIN SPITALUL JUDEȚEAN. ÎNTREG PERSONALUL, TESTAT PENTRU COVID-19

Este focar de Covid la una dintre cele mai importante secții pentru tratarea pacienților în stare gravă, inclusiv a celor care suferă de noul coronavirus.

judetean 3Autoritățile din sănătate au declarat focar la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență, după confirmarea a 10 cazuri în rândul personalului medical. Situația este delicată, având în vedere că măsurile impuse acum pot afecta activitatea întregii secții. Aproape o sută de angajați urmează să fie testați.

La un moment dat numărul focarelor de la nivelul județului Buzău ajunsese la 17. În prezent, Direcția de Sănătate Publică precizează că mai sunt active nouă focare de SARS-CoV2. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!