Publicat la: 10.10.2017. 18:17 / 867 views

FOCAR DE INFECŢIE IGNORAT DE AUTORITĂŢI. NIMENI NU SE GRĂBEŞTE SĂ IA MĂSURI

Poliţiştii locali au descoperit, au anunţat şi celelalte instituţii abilitate să intervină şi au aplicat sancţiuni de peste două mii de lei. Acestea au fost măsurile luate în cazul buzoianului care îşi creşte animalele cu cadavre, într-o mizerie de nedescris. Direcţia de Sănătate Publică spune că nu are competenţe să intervină, iar DSV a aplicat o sancţiune de 800 de lei. Buzoienii s-au declarat oripilaţi de ceea ce au descoperit poliţiştii locali, însă rămâne de văzut şi dacă se vor lua măsuri concrete.

porci 4Ieri, în cadrul Jurnalului Campus TV, vă prezentam cazul unui buzoian cunoscut pentru faptul că vinde porci în târgurile din judeţul Buzău, care creşte animalele în condiţii greu de imaginat. Acesta a ocupat abuziv o suprafaţă de teren din domeniul public şi hrăneşte porcii cu cadavre de animale.

Descoperirea a fost făcută de poliţiştii locali care au şi anunţat ce măsuri au luat, şi anume aplicarea unei amenzi de peste două mii de lei. Ciudat este că, deşi imaginile au scandalizat buzoienii, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au comunicat sec că nu au dat nicio sancţiune pentru că nu au competenţe.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar – Veterinare au aplicat şi ei o amendă de 800 de lei. Mai mult decât atât, spun inspectorii, nu pot proba. Târgurile ar fi închise, astfel că nu se ştie dacă respectivul vinde porci în locuruile menţionate.

În control, împreună cu poliţia locală au fost şi reprezentanţii Gărzii de Mediu, însă aceştia au refuzat să ofere un punct de vedere, sub pretextul că a făcut-o deja Poliţia Locală. Locul descoperit este o adevărată bombă cu viruşi, reprezintă un pericol pentru buzoieni, însă autorităţile nu se grăbesc să ia masuri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!