Publicat la: 20.08.2020. 18:15 / 524 views

FOCAR DE COVID, LA AZILUL MARGHILOMAN. ÎNCĂ UN RECORD NEGATIV: 64 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU

Încă un cămin de bătrâni afectat de coronavirus. De această dată, autoritățile din sănătate anunță o explozie de cazuri în azilul Al. Marghiloman din Buzău”. De altfel, în ultimele 24 de ore, județul nostru a înregistrat un nou record negativ: 64 de noi îmbolnăviri. DSP a anunțat și două decese.

azilAstăzi a fost ziua cu cele mai multe cazuri înregistrate de la începutul pandemiei, în județul Buzău. 64 de persoane au fost diagnosticate cu Covid. Direcția de Sănătate Publică a mai anunțat două decese în rândul pacienților infectați cu coronavirus. Unul dintre acestea provine de la Căminul de bătrâni din Costești, unde cifra decedaților a ajuns la trei.

32 dintre noile cazuri raportate azi provin de la Azilul de bătrâni “Al. Marghiloman”. 23 de asistați și 9 angajați au fost depistați cu coronavirus, motiv pentru care DSP a declarat focar în cămin.

În continuare, unitățile medicale unde sunt tratați pacienți cu SARS-COV2 nu mai au locuri de internare. Peste o sută de buzoieni infectați sunt acasă, în izolare.

În urma anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Buzău la centrele pentru persoane vârstnice, au fost instituite mai multe măsuri: crearea unor circuite epidemiologice separate la nivelul unității, asigurarea funcționalității spațiului de izolare pentru cazurile suspecte de Covid-19 și examen clinic zilnic al tuturor asistaților prin medicul de familie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!