Publicat la: 10.07.2020. 17:56 / 1.378 views

FOCAR COVID LA CASA DE SĂNĂTATE. TREI ANGAJAȚI DE LA CONTABILITATE, INFECTAȚI

Crește numărul focarelor COVID-19 din instituțiile publice din Buzău. Ultimele confirmări de infecție cu SARS-CoV-2 vin de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Aici, mai mulți angajați ai conpatimentului de contabilitatea sunt infectați.

cjas 2Prima confirmare în rândul angajaților instituției publice din sistemul de sănătate a fost în urmă cu șapte zile, când s-a anunțat infectarea directorului economic.

Joi, alți patru angajați, din același departament, au fost testați de Direcția de Sănătate Publică. Probele au fost prelevate după ce o parte dintre cele patru persoane au anunțat că prezintă simptome specifice bolii.

Rezultatele testelor au fost gata în câteva ore, astfel că vineri două dintre persoanele testate au fost confirmate cu COVID-19. Numărul total al angajaților infectați cu SARS-CoV-2 a ajuns la trei, iar în aceste condiții, epidemiologii au declarat focar COVID-19 la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Una dintre cele patru persoane testate joi a avut rezultat negativ la testul COVID-19, iar pentru un alt angajat rezultatul este așteptat.

Nu este exclus ca în cadrul Casei de Sănătate să se creeze un blocaj în biroul contabilitate, iar acest lucru ar putea duce chiar la blocarea salariilor medicilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!