Publicat la: 06.01.2020. 19:11 / 371 views

FLORENTIN PERA: “AMBELE ECHIPE AU PIERDUT”. ANTRENORUL VÂLCENCELOR, NEMULŢUMIT DE EGALUL DE IERI

Ambele echipe au pierdut, în urma egalului de ieri, în opinia tehnicianului de la Râmnicu Vâlcea. Pe de-o parte campioanele, care n-au reuşit să se distanţeze de CSM Bucureşti, pe alta Buzăul, echipă care îşi putea consolida, în cazul unei victorii, un loc calificant în cupele europene.

mihaila  pera

Florentin Pera a lăudat echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă, dar a ţinut să precizeze că numai ratările exasperante ale elevelor sale le-au ţinut în meci pe fetele de la Gloria.

La polul opus, în rândul handbalistelor de la Buzău s-a instalat, deja, o oarecare îngrijorare, în ceea ce priveşte recuperarea pentru meciul de mâine, cu Slatina. Cel mai probabil, fetele vor face o şedinţă de vizionare, în cursul acestei seri, pentru ca în dimineaţa meciului să aibă programată o şedinţă de recuperare. Un antrenament propriu-zis, este scos din ecuaţie, întrucât fetele sunt deja epuizate, după meciul  de ieri.

Gloria  este singura echipă din Liga Florilor care va disputa două partide într-un interval de 48 de ore, în urma deciziei federaţiei de specialitate, for care a programat meciul cu Vâlcea pe 5 ianuarie, în ciuda memoriilor repetate făcute de gruparea buzoiană. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!