Publicat la: 20.03.2018. 19:30 / 904 views

FLAGRANT LA FISC. FUNCŢIONARA I-A CERUT ŞPAGĂ UNUI POLIŢIST LOCAL

Flagrant la Direcţia de Finanţe Buzău. Ieri, procurorii de la Parchetul Judeţean şi poliţiştii anticorupţie au ridicat de la birou o funcţionară prinsă în timp ce lua mită 400 de lei de la un poliţist local. Suma era destinată urgentării restituirii unei taxe auto. De menţionat că, după ce angajata Fiscului i-a solicitat banii, poliţistul local a anunţat colegii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie, pentru a fi realizat flagrantul.

finante 2Mită la Direcţia de Finanţe Buzău. Poliţiştii anticorupţie anunţă prinderea în flagrant a unei angajate, care a primit bani pentru rezolvarea favorabilă a unei cereri de restituire a unei taxe de primă înmatriculare. Solicitarea a fost făcută de un poliţist local, căruia funcţionara de la Fisc i-a pretins suma de 400 de lei, spun anchetatorii. Bărbatul a anunţat poliţiştii de la Serviciul Judeţean Anticorupţie, iar ofiţerii au organizat un flagrant. Angajata, în vârstă de 50 de ani, a fost ridicată de la birou şi condusă la audieri. Procurorul de caz a dispus cercetarea funcţionarei sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru infracţiunea de luare de mită. Conducerea Direcţiei de Finanţe urmează să dispună măsuri disciplinare împotriva angajatei. Poliţistul local are de recuperat de la Fisc aproximativ 8.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Oau, acum o s-o pună șefă sau ceva, că are stofă… :-)))

    Și imediat trebuie băgată ân partid, că piramida de ciorditori are nevoie de vlăstare cu talent…

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!