Publicat la: 19.11.2019. 18:16 / 477 views

FIRMELE DE DESZĂPEZIRI, LA CONTROL. VERIFICĂRILE AU FOST DISPUSE DE PREFECT

La sfârşitul lunii, Prefectura va verifica în teren modul în care s-au făcut pregătirile pentru operaţiunile de deszăpezire. Sunt vizate atât drumurile judeţene, cât şi naţionale. Astăzi a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, unde a fost discutat stadiul aplicării planului de măsuri pentru sezonul rece.

ichim utilaje deszapezire

În momentul de  faţă, pentru drumurile judeţene există doar o zonă neacoperită cu un contract pentru deszăpeziri, cea a Râmnicului. Consiliul Judeţean va apela la o atribuire directă a sarcinilor.

Pentru drumurile naţionale sunt semnate contracte pentru toate tronsoanele din judeţul Buzău.

Toate aceste date, prezentate în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, vor fi verificate în teren, de mai multe comisii desemnate de şefa de la Casa Albă.

În paralel cu semnarea contractelor cu firmele specializate, au fost montate parazăpezi în câteva dintre zonele vulnerabile.

În cazul drumurilor comunale, în prezent 7 primării nu au asigurate contracte pentru deszăpeziri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!