Publicat la: 03.10.2019. 18:19 / 608 views

FIRMA DE PAZĂ, OUT DE LA SPITALUL JUDEŢEAN! DUPĂ INCIDENTUL PRODUS SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

Decizie radicală, după ce şeful dispozitivului firmei de pază de la Spitalul Judeţean a agresat un buzoian. Conducerea unităţii medicale a reziliat contractul cu societatea. Hotărârea vine şi pe fondul altor nemulţumiri legate de operativitatea şi comportamentul unora dintre agenţii acestei firme de pază.

bataie silvestru spital 2Agresiunea s-a produs ziua-n amiaza mare, la poarta de intrare în curtea celei mai mari unităţi medicale din judeţ. Firma de pază nu va mai activa la Spitalul Judeţean, a fost decizia luată de conducerea unităţii.

De altfel, din ianuarie, de când firma din Valsui a câştigat licitaţia pentru serviciile de pază şi protecţie, au existat mai multe plângeri la adresa unor agenţi. În aceste condiţii, în regim de urgenţă, va fi contractată o altă firmă specializată: „Intrăm într-o procedură de urgenţă pe trei luni, timp în care se va desfăşura procedura pe SEAP, iar câştigătorul va avea contract pe doi ani”.

În urma incidentului, Poliţia a întocmit dosar penal. Agresorul este un fost poliţist. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!