Publicat la: 28.01.2014. 12:50 / 1.692 views

FIRMA DE DESZĂPEZIRI A LUI DOBRICĂ A REUŞIT SĂ DESCHIDĂ AZI DRUMURILE SPRE SLOBOZIA ŞI BRĂILA. ÎN SCHIMB, OAMENII LUI DOBRICĂ N-A ÎNVINS NĂMEŢII DE PE DN22 DE LA RM. SĂRAT LIMITA CU JUD. BRĂILA

DRUM ZAPADADupă îndelungi cazne, firma pesedistului buzoian Dumitru Dobrică, Mecan Construct, a izbutit să deblocheze azi drumurile naţionale de la Buzău înspre Brăila şi Slobozia. 

Astfel, DN2B, a fost deschis azi-dimineaţă la ora 05.00 circulaţiei, însă doar pentru autovehiculele cu masa maxima autorizată de 7,5 tone.

Drumul national 2 C, de la Costeşti la Slobozia, a fost redeschis de firma lui Dobrică abia la ora 11.00, dar doar pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată de 3,5 tone. 

Rămâne în continuare blocat Dn22 de la Rm. Sărat înspre Brăila, pentru care firma aceluiaşi Dumitru Dobrică n-a reuşit încă să învingă zăpezile. 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!