Final de mercato, la HC Buzău. Eugen Crăciunescu, ultimul sosit în haita lupilor

Final de mercato, la HC Buzău. Eugen Crăciunescu, ultimul sosit în haita lupilor

Transfer bifat pe ultima sută de metri, la HC Buzău. Conducătorii clubului s-au înțeles cu Eugen Crăciunescu, portar care a mai evoluat la gruparea lupilor acum două sezoane. Este mutarea care încheie campania de mercato, Pero Milosevic declarându-se mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție.

După Glendja (Glengia), Baican, Barros și Vlad Bălan, HC Buzău reușește să mute din nou, pe piața transferurilor. Ultimul sosit în haita lupilor este Eugen Crăciunescu, portar venit de la Bacău. Goalkeeperul a mai evoluat la Buzău acum două sezoane, sub formă de împrumut, fiind acum transferat definitiv. Unul dintre atuurile sale este și vârsta, Eugen încadrându-se în baremele Under 23 impuse de federație.

Înregimentarea tânărului goalkeeper înăsprește concurența pe postul de portar, acolo unde HC mai dispune de Babasafari și Bogdan Manole.

Următorul meci al “Lupilor” este programat duminică, fiind transmis în direct de programul 2 al Televiziunii Naționale. HC Buzău se deplasează la Constanța, unde are o misiune aproape imposibilă împotriva celor de la Dobrogea Sud. “Delfinii” sunt în mare formă, după ce au câștigat supercupa în detrimentul campioanei Dinamo. Mai mult, trupa din Constanța a trecut en-fanfare, în Cupa EHF, de  ungurii de la Csurgoi (Ciurgoi). Partida dintre Dobrogea Sud și HC Buzău se va disputa de la ora 15.30.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și