Publicat la: 18.06.2020. 18:14 / 407 views

FINAL DE CAMPANIE. APIA BUZĂU A ÎNCHEIAT PRIMIREA CERERILOR UNICE

Campania de primire fără penalități a cererilor unice de plată s-a încheiat la 15 iunie. APIA Buzău a înregistrat o creștere evidentă a suprafețelor exploatațiilor agricole, chiar dacă numărul fermierilor a scăzut. Cererile de plată pot fi depuse în continuare încă 25 de zile calendaristice, cu 1% penalizări pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere.

steleaAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Buzău a încheiat cu succes etapa de depunere fără penalități a cererilor unice de plată pentru anul 2020.

Obiectivul instituției buzoiene a fost acela ca toți fermierii potențial eligibili să depună cererile de plată în termenul fără penalizare.

În ultimii ani, începând cu campaniile din 2012 – 2013, numărul fermierilor scade, în timp ce, numărul fermelor mari și suprafețele exploatațiilor agricole cresc.

Deși a fost suspendată pentru o vreme, ca urmare a ordonanțelor militare, primirea cererilor unice de plată fără penalități a fost reluată după 6 aprilie, doar în mediul online.

Din acest motiv, campania a fost prelungită cu o lună și s-a încheiat pe 15 iunie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!