Publicat la: 21.11.2018. 19:15 / 502 views

FINAL DE AN GREU, PENTRU GLORIA. BUZOIENII JOACĂ ACASĂ CU SUCEAVA, EGALA OȚELULUI

Final de an dificil, pentru Gloria, în contextul în care roș-albaștrii dispută ultimul meci din 2018 cu Foresta Suceava, echipă care a reușit să-i smulgă Oțelului două puncte. George Timiș are sarcina ingrată de a-și ține elevii „în priză”, pentru a evita o proverbială relaxare de dinainte de sărbători.

timisPuși în gardă de valoarea adversarilor, buzoienii vor aborda și ultimul meci, ca pe un veritabil derby.  Foresta vine la Buzău cu aura grupării care a reușit un egal cu Oțelul, dar și după trei victorii consecutive. George Timiș are sarcina de a-și ține elevii conectați, înainte de ultimul meci al anului și de vacanța de sărbători.

După primele treisprezece meciuri ale sezonului, tehnicianul buzoian a declarat că seria întîi a diviziei a treia nu este nicidecum cea mai ușoară, așa cum mulți dintre microbiști anticipau, la debutul competiției. Mai mult, în afară de Gloria și Oțelul,și-au anunțat intenția de a se implica în lupta pentru promovare și alte grupări din Moldova. Pe Gloria nu o avantajează nici programul returului, buzoienii fiind nevoiți să dispute în deplasare meciurile cu echipele din prima jumătate a clasamentului. Excepție face doar partida cu Oțelul.

Partida cu Foresta este programată sîmbătă, de la ora 14 și se va disputa pe arena din Crîng. Metalul Buzău va juca în deplasare, vineri, cu CSM Pașcani, codașa seriei. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. gelu spune:

    Bai, ati innebunit ca sunt grele partidele….Cum v-am spus si inaintea meciului de la Focsani, pariati fara probleme toti banii pe 1 solist. Sunt niste blatisti ca si ceilalti

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>