Publicat la: 26.11.2018. 18:52 / 771 views

FINAL DE AN EXCELENT PENTRU GLORIA. ROŞ ALBAŞTRII CÂŞTIGĂ, OŢELUL PIERDE LA RÂMNIC

Elevii lui George Timiş au trecut en-fanfare de Foresta Suceava şi, la fel de important, Oţelul a plecat invinsă, de la Râmnicu Sărat. Golul Olimpiei a fost înscris chiar de fostul echipier al Gloriei, Gabriel Bobe.

gloria horaScenariu nesperat de bun pentru Gloria, în etapa a 14-a. Dacă buzoienii au trecut lejer de Foresta Suceava,  cu un sec 4 la 0, contracandidata la promovare s-a împiedicat la Râmnicu Sărat. Oţelul a fost învinsă de un gol reuşit Bobe, şi el fost component al lotului Gloriei.

La ultima reprezentaţie din 2018, Gloria a reuşit un joc bun, scorul reflectând fidel ce s-a întîmplat pe gazon. În urma rezultatelor din weekend, Gloria conduce în clasamentul seriei întâi a Ligii a 3-a, la şase puncte de contracandidata Oţelul. De menţionat că echipa de la malul Dunării a disputat doar treisprezece meciuri, cu unul mai puţin decât Gloria.

Roş-albaştrii nu vor intra în vacanţă imediat după meciul cu Foresta Suceava. Pentru buzoieni urmează o scurtă perioadă de pregătire, până pe 10 decembrie. Nici zilele libere acordate de conducerea tehnică nu vor fi multe. Lotul se va reuni pentru un cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani. Între timp, vor fi programate şi câteva amicale, pentru pregătirea returului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!