Filmul evenimentului. Provocatorul, agresorii și polițiștii

Filmul evenimentului. Provocatorul, agresorii și polițiștii

Scenele incredibile, petrecute în weekend la Buzău, au ajuns subiect de dezbatere la nivel național, în cazul incidentului parcă desprins din filmele cu grupări mafiote. Pe lângă modul șocant în care au acționat trei indivizi însetați de răzbunare față de un bărbat care i-a provocat, a surprins reacția aproape impasibilă a unor polițiști chemați la fața locului dar și întârzierea cu care s-a făcut mobilizarea pentru un astfel de caz.

Deranjați de faptul că buzoianul i-a filmat cum vindeau păsări pe marginea drumului, mai mulți bărbați au pornit în urmărirea celui care pretinde că este un activist civic. Au urmat momente parcă desprinse din filme.

Bărbatul urmărit a sunat la 112 și a cerut sprijinul Poliției. În tot acest timp a fost interceptat în trafic de indivizii care voiai să se răzbune pe el. De mai multe ori, urmăritorii au blocat traficul pe DJ 203 K.

La un moment dat, după minute bune, la victimă a ajuns un echipaj de poliție, format dintr-un bărbat și o femeie. Cu toate acestea, buzoianul a fost agresat de față cu oamenii în uniformă.

Totul s-a terminat la Postul de Poliție din Mărăcineni, cu intervenția mascaților care i-au încătușat pe agresori.

În urma audierilor, sâmbătă seară, agresorii au fost lăsați în libertate, iar ieri, după noi audieri, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizăm că bărbatul agresat, care se autointitulează activistul buzoian, este un personaj controversat, care provoacă la scandal, ori de câte ori consideră că o anumită situație este în neregulă.

Acest fapt nu justifică, însă, comportamentul agresiv care ar fi putut avea consecințe și mai grave asupra celorlalți participanți la trafic.

2 Comentarii la: “Filmul evenimentului. Provocatorul, agresorii și polițiștii

  1. Uite de ce, veți ieși la pensie la 65 de ani, ca restul poporului, pentru că vă găsiți voi să decideți, în timp ce nici măcar nu transpirați în așteptarea pensiei la 45 : „Precizăm că bărbatul agresat, care se autointitulează activistul buzoian, este un personaj controversat, care provoacă la scandal, ori de câte ori consideră că o anumită situație este în neregulă.”
    Colegii din țară vă vor fi recunoscători pentru că acest caz și această afirmație vor fi baza modificării legislației pensionării voastre. Se dorea asta, acuma le-ați dat și material. Bravo Miliția!

  2. Dupa parerea mea acesti agresori ar trebui bagati la puscarie pe multi ani pt ca au pus in pericol si pe ceilalti participanti la trafic. Ar trebui sanctionati politisti veniti care efectiv nu au stiut cum sa procedeze efectiv le erau frica. Lipsa de antrenament si pregatire se vede ca in cazul lor a fost 0. Tipa venita pur si simplu mai avea putin si fugea dupa cum s a observat in filmare. Politia care ar trebui sa ne protejeze efectiv e fara oameni pregatiti. Procurorul efectiv cred ca la durut in fund de nu i a retinut macar 24 de ore sa vada filmarile. Politisti in cauza de la sapoca ii cunosteau pe baieti in loc sa ii puna pe masina se vede ca stateau de vb cu ei amical. Ce sa mai niste incompetenti deea nimanui nu ii este frica de lege pt ca oameni care ar trebui sa o aplice se duce la pensat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și