Publicat la: 09.06.2017. 17:51 / 784 views

FILME DE FOARTE SCURT METRAJ. FESTIVALUL INTERNAŢIONAL „TRES COURT”, LA BUZĂU

A treia ediţie a Festivalului internaţional de foarte scurt metraj s-a desfăşurat astăzi la Buzău, în sala Teatrului „George Ciprian”. Pentru că a avut un succes deosebit în anii anteriori, la secţiunea Selecţia Familială au avut loc trei proiecţii pentru copii. Festivalul se desfăşoară concomitent în 17 localităţi din România şi în alte 60 de oraşe din lumea întreagă.        

franco 1Sute de copiii au participat astăzi la o nouă ediţie a Festivalului internaţional de foarte scurt metraj „Tres Court” de la Buzău.

În sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian”, au avut loc trei proiecţii ale secţiunii de scurt metraje pentru copii, la orele 10, 12 şi 14.

La deschidere au participat inspectorul şcolar general, Florina Stoian şi reprezentantul Ambasadei Franţei în România.

La eveniment au participat peste 400 de elevi din Buzău, Râmnicu Sărat, Nehoiu şi din alte localităţi ale judeţului.

La nivel mondial, din Europa, până în vestul Africii şi în America Centrală, festivalul se desfăşoară în perioada 19 – 18 iunie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!