Publicat la: 10.11.2017. 19:15 / 1.076 views

FILME DE FESTIVAL. PESTE 450 DE ELEVI DIN JUDEŢ, LA FESTIVALUL DE FILM FRANCEZ

Astăzi s-a desfăşurat cea de-a 21-a ediţie a Festivalului de Film Francez. Peste 450 de elevi şi profesori din municipiu şi din judeţ au participat la cele două vizionări organizate special pentru ei. Buzăul găzduieşte de trei ani acest festival şi a fost mediatizat de o televiziune din Franţa.

francofonTeatrul „George Ciprian”  a fost invadat astăzi de peste 450 de elevi şi profesori sosiţi din tot judeţul pentru a participa la cea de-a 21-a ediţie a Festivalului de Film Francez.

Festivalul, organizat de Centrul Cultural Francofon Buzău, împreună cu Consiliul Judeţean şi Teatrul „G. Ciprian”, este un eveniment cultural-educaţional prin care se promovează plurilingvismul.

Este un eveniment important şi pentru oraşul nostru care, datorită acestui festival, a fost promovat de o televiziune naţională din Franţa.

Copiii s-au simţit minunat în sala „Paul Ioachim” a Teatrului „George Ciprian”, care de mâine va găzdui şi Festivalul de Teatru Tânăr.

Cei peste 450 de elevi şi profesori buzoieni au vizionat filmul francez de animaţie Regele şi pasărea. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!