Publicat la: 30.09.2019. 18:09 / 1.365 views

FETIŢĂ UCISĂ PE TRECEREA DE PIETONI. ŞOFERUL A LOVIT-O ÎN PLIN

O fetiţă de 10 ani a murit ieri după-amiază după ce a fost lovită în plin de o maşină condusă cu viteză foarte mare. Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din satul Focşănei, comuna Vadu Paşii. Localnicii cer poliţiştilor montarea de limitatoare de viteză în zonă pentru a-i face pe şoferi să nu mai apese atât de tare pedala de acceleraţie.

accident fetita 1  accident fetita de 10 ani

Fetiţa de 10 ani şi jumătate a plecat de acasă să îşi cumpere un suc de la magazin. Și-a dat seama că a greşt sotimentul, s-a întors, a schimbat sucul, iar la întoarcerea spre casă a fost lovită în plin de o maşină care circula cu foarte mare viteză. Întreaga scenă a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere din zonă.

Localnicii au fost scoşi din case de bubuitura puternică ce s-a auzit în momentul impactului. Oamenii au încercat să îi ofere primul ajutor şi au chemat ambulanţa imediat.

Oamenii spun că şoferii circulă cu foarte mare viteză în zonă şi cer să se ia măsuri în acest sens.

Deşi sătenii au chemat imediat ambulanţa, fetiţa a fost tranaportată în şoc cardio respirator la spital. Medicii de la Spitalul Judeţean din Buzău au încercat aproape o oră manevre de resuscitare dar fără efect şi au fost nevoiţi să declare decesul. Tatăl fetiţei moarte în accident se află la muncă în Franţa, ea fiind lăsată în grija bunicilor şi a mamei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!