Publicat la: 18.05.2017. 18:06 / 662 views

FETIŢĂ DE 11 ANI, VICTIMA A TRAVERSĂRII NEREGULAMENTARE. A AJUNS LA SPITAL CU RĂNI LA CAP ŞI LA COLOANĂ

O fetiţă de 11 ani a fost lovită de un autoturism, aseară, pe strada Transilvaniei, în apropierea Fabricii de Bere, în timp ce se angajase într-o traversare neregulamentară. Copila a fost preluată imediat de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu traumatisme la cap şi la coloană.

acc transilvanieiNefericitul eveniment rutier a avut loc în apropierea Fabricii de Bere, aseară, în jurul orei 21.30. O fetiţă de 11 ani a fost lovită de un autoturism, în momentul în care traversa strada prin loc nepermis. Micuţa a fost preluată imediat de o ambulanţă şi transportată la spital.

Șoferul, un tînăr de 21 de ani din Ialomiţa, fără prea multă experienţă la volan, a declarat că a văzut silueta fetiţei în ultimul moment şi nu a mai avut timp să evite impactul. A încercat, totuşi o manevră de evitare, fără succes.

Riveranii din zonă se plâng mai mereu că, mai ales după lăsarea serii, pe strada Transilvaniei se circulă cu viteze mult peste limita legală, ceea ce face ca accidentele cu victime în răndul pietonilor să fie dese. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!