Publicat la: 28.02.2020. 19:44 / 1.457 views

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE LA BOBOC. 69 DE SUBLOCOTENENȚI, SPECIALIZAȚI LA BAZA AERIANĂ

Încă o promoție a absolvit, astăzi, cursurile de la Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic de la Boboc. Festivitatea a avut loc la sediul Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Aeriene.

Still0228_00006În această dimineață, șeful Statului Major al  Forțelor Aeriene, general-maior Viorel Pană, a fost întâmpinat de militari în fața Școlii de Aplicație de la Boboc.

Aici a avut loc festivitatea de absolvire a promoției septembrie 2019 – februarie 2020. Au fost emoții mari pentru cei 69 de sublocotenenți absolvenți ai Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă”.

Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic a pregătit noua promoție pentru mai multe specializări: aviație nenavigant ofiţeri de stat major, cotrolor de trafic aerian, meteorologie, rachete şi artilerie antiaeriană şi radiolocaţie. Cursurile au avut o durată de şase luni și s-au desfășurat la Baza Aeriană Boboc.

În perioada următoare, cei 69 de sublocotenenți vor fi încadrați în cadrul bazelor aeriene din ţară pentru care au optat la finalul academiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!