Publicat la: 17.10.2018. 18:21 / 917 views

FESTIVALUL TOP-T, SUSŢINUT DE PRIMĂRIE. 600 MILIOANE DE LEI VECHI, BUGETUL ALOCAT

Dispute, ieri, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal, pe tema bugetului alocat celui mai vechi festival de rock din ţară. În opinia unor aleşi locali, fondurile direcţionate către eveniment ar fi putut avea destinaţii mai fericite. Cel mai vehement contestatar a fost consilierul Silviu Roşioru.

top 1Mărul discordiei, în şedinţa de aseară a CLM, a fost reprezentat de suma alocată festivalului de rock TOP-T. Fondul total, 600 milioane lei vechi, este, în opinia unor consilieri ai opoziţiei, prea mare. De asemenea, contestatarii au argumentat, în şedinţă, că o asemenea sumă ar fi putut avea destinaţii mai fericite. Consilierul Silviu Roşioru a fost de părere că măcar o parte din sumă putea reprezenta un fond generos de premiere pentru olimpicii sau profesorii din oraş.

În tabăra opusă, partizanii fetivalului au susţinut că Top-T, ca brand al municipiului, reprezintă un obiectiv în sine pentru oraş şi că suma nu este deloc nepotrivită. Mai mult, în  publicul prezent de-a lungul timpului în faţa scenelor festivalului s-au regăsit mereu elevi merituoşi şi olimpici. În cele din urmă, proiectul de hotărâre a primit girul consilierilor locali.

Cea mai mare parte a sumei alocate festivalului va asigura onorariile trupelor prezente la eveniment. Line-up-ul nu a fost stabilit definitiv, dar au confirmat prezenţa nume sonore, precum Timpuri Noi, Quo Vadis, Coma şi Adi Bărar Band. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!