Publicat la: 03.11.2015. 20:12 / 901 views

FESTIVALUL ROCK TOP-T DE LA BUZĂU S-A ANULAT. MARCATE DE TRAGEDIA RECENTĂ, DOUĂ TRUPE S-AU RETRAS

Timp de două zile, organizatorii au analizat oportunitatea defăşurării festivalului rock TOP T, programat pentru weekendul viitor.

TOLEAAstăzi s-a decis anularea evenimentului după ce două dintre trupele cap de afiş, Celelalte Cuvinte şi Taine, au anunţat că nu vor mai cânta la Buzău. Alte opt trupe confirmaseră prezenţa, dar au salutat decizia anulării festivalului.

Organziatorii dau asigurări tuturor celor care şi-au achiziţionat bilete că îşi vor primi banii înapoi. Singura neclaritate este legată de returnarea banilor pentru biletele achiziţionate de pe un portal specializat, al cărui administrator este în spital, rănit în incendiul din clubul bucureştean.

Există posibilitatea ca TOP-T să se desfăşoare totuşi în acest an, dar în luna decembrie şi cu alte trupe.

În privinţa incintei în care trebuia să se desfăşoare festivalul, organizatorii de la Buzău garantează asupra siguranţei acesteia.

Top T este considerat cel mai longeviv festival de rock românesc, chiar dacă nu s-a mai organizat din 2012. Ediţia din acest an ar fi fost a 29-a.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>