Publicat la: 29.05.2017. 18:21 / 1.074 views

FESTIVALUL „BENONE SINULESCU”, UN SUCCES. PIAŢA DACIA ARHIPLINĂ, ÎN WEEKEND

Mii de buzoieni au ţinut să fie prezenţi în Piaţa Dacia, la festivalul de muzică populară Benone Sinulescu. Aseară, platoul din centru a fost plin până la refuz. Cei care au fost prezenţi s-au bucurat de recitalurile unor nume sonore ale folclorului românesc, precum Gheorghe Zamfir, Traian şi Valeria Ilea şi Benone Sinulescu.

festival spectatori festival benone

Publicul buzoian s-a bucurat, aseară, de un spectacol de excepţie, cu prilejul ultimei zile a Festivalului „Benone Sinulescu”. Programul festivalului, plin de recitaluri ale vedetelor din muzică populară, a culminat, ieri, cu câteva momente de excepţie. Pe scenă au urcat maestrul Gheorghe Zamfir şi sărbătoritul acestor zile, Benone Sinulescu.

Gheorghe Zamfir a mărturisit că a venit la Buzău pentru a-l sărbători pe vechiul său prieten, Benone Sinulescu. Cei doi au fost colegi de cameră, încă din 1955, pe când urmau cursurile Şcolii de Artă Populară.

Cei prezenţi în Piaţa Dacia au apreciat iniţiativa organizatorilor declarând că astfel de evenimente sunt binevenite.

Buzoienii l-au ovaţionat la unison pe Benone Sinulescu, în momentul în care a urcat pe scenă. Apoi, s-au prins în horă.

Spectacolul din Piaţa Dacia a continuat până aproape de miezul nopţii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!