Publicat la: 25.03.2019. 19:31 / 720 views

FERMIERII SE LASĂ AŞTEPTAŢI, LA APIA. NU RESPECTĂ PROGRAMĂRILE PENTRU CEREREA UNICĂ

Sute de fermieri buzoieni se lasă aşteptaţi să depună cererile unice de plată la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Deşi sunt programaţi să vină cu dosarele, mulţi nu se prezintă în faţa funcţionarilor APIA şi sunt reprogramaţi. Ei se bazează pe termenul final de depunere, 15 mai. 

apia 1Campania de depunere a cererilor unice de plată a debutat pe 1 martie, însă numărul viitorilor beneficiari de sprijin finaciar care s-au prezentat la A.P.I.A. este foarte mic, în comparaţie cu programările făcute.

Oficialii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Buzău se tem că, din acest motiv, funcţionarii instituţiei ar putea fi suprasolicitaţi în ultima parte a perioadei de înscrieri, când holurile sediului ar putea deveni neîncăpătoare.

În aceste condiţii, fermierii sunt rugaţi să îşi respecte programările, astfel încât nici ei să nu aibă de suferit mai târziu, stand ore în şir la cozi, pentru a-şi depune cererile unice de plată. Ultima zi de înscriere, fără penalizări, este 15 mai. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!