Publicat la: 19.07.2018. 18:13 / 911 views

„FERESTRE” CĂTRE ARTĂ. EXPOZIŢIE DE PICTURĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU

La Galeriile de Artă ale Centrului Judeţean pentru Cultură şi Artă Buzău a fost vernisată astăzi expoziţia de pictură „Ferestre”. Trei artişti amatori buzoieni şi-au reunit lucrările de pictură într-o expoziţie de grup. Buzoienii pot poposi în această oază de culoare de pe bulevardul Bălcescu pentru a petrece clipe reconfortante în compania florilor şi a peisajelor din lucrările expuse.

vernisaj 1Trioul Nicoleta Ungureanu, Aura Cosma şi Adi Bogdan, artişti plastici amatori cu toţii, şi-au reunit forţele pentru a pune pe simezele Galeriilor de Artă o expoziţie plină de lumină şi de culoare.

Expoziţia de pictură „Ferestre” a fost vernisată astăzi la Galeriile Centrului Judeţean pentru Cultură şi Artă.

Cei trei autori au vorbit cu drag despre pasiunea lor pentru pictură şi despre lucrările expuse, pe care şi-ar dori să le vadă cât mai mulţi buzoieni.

Pasiunea pentru frumuseţile naturii îi caracterizează şi pe ceilalţi doi autori, care le-au transpus în lucrările lor.

Cei trei pictori amatori îi invită pe buzoieni să le viziteze în mod gratuit expoziţia, care va rămâne pe simeze până pe 10 august. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!