FC Buzău, gata de start. Sâmbătă, primul meci, în deplasare cu Hermannstadt

FC Buzău, gata de start. Sâmbătă, primul meci, în deplasare cu Hermannstadt

Doar câteva zile o mai despart pe FC Buzău de debutul oficial în liga secundă. Prima partidă, în deplasare cu Hermannstadt este asteptată cu febrilitate atât de staff-ul grupării, cât și de microbiștii din oraș. Meciul se va disputa tot în județul Sibiu, dar la Mediaș, pe o arenă deloc străină gazdelor.

Doar câteva zile mai are Cristi Pustai, pentru a pune la punct toate detaliile, până la primul meci din Liga Secundă. Partida de debut a celor de la FC Buzău se va disputa în deplasare, la Mediaș, contra proaspăt-retrogradatei FC Hermannstadt. Temerile tehnicianului Buzăului sunt legate îndeosebi de programul dificil pe care l-au hărăzit sorții, cu meciuri extrem de dificile în deplasare. Reamintim, Ghinga și compania vor disputa 3 derbiuri, în primele trei etape. La o săptămână distanță după meciul de debut, în Crâng vine Universitatea Cluj, apoi o deplasare lungă, la Timișoara, pentru meciul cu Poli.

Pentru FC Buzău, clasarea pe un loc de play-off este, totuși o miză importantă. Constanța ar fi, în opinia lui Cristi Pustai, ingredientul de bază, pentru un sezon regular de succes. Punctele obținute pe teren propriu sunt imperios necesare, dar nu asigură teoretic o prezență în primele șase. Tehnicianul ardelean a subliniat că primele 6-7 meciuri vor fi foarte importante, în contextul în care moralul la nivel de lot ar putea fluctua, în funcție de rezultatele obținute. Reamintim, FC Buzău va disputa în deplasare partidele cu Hermannstadt,  Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Poli Iași, Csikszereda, Dacia Unirea Brăila,  Ripensia,  Șelimbăr,  Steaua și Petrolul. (Andrei Solomon)

Un comentariu la: “FC Buzău, gata de start. Sâmbătă, primul meci, în deplasare cu Hermannstadt

  1. HAI GLORIA BUZAU in LIGA 1 !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și