Publicat la: 05.03.2021. 19:50 / 909 views

“FAZA LUNGĂ”, CADOU DE 8 MARTIE, LA TEATRU. PATRU TINERI ACTORI, ÎNTR-O COMEDIE SPUMOASĂ

Și pe 8 Martie, Teatrul “George Ciprian” vine cu o surpriză pentru publicul buzoian. “Faza Lungă”, o comedie spumoasă, va fi pusă în scenă de patru tineri actori: Andreea Darie, Irina Ungureanu, Dan Clucinschi și Vlad Nicolici.

teatru 1“Faza Lungă”, de Catherine Agner, în regia lui  Octavian Jighirgiu, va capta cu siguranță publicul.

Un avocat cu veleități artistice, un bărbat de succes căruia viața pare să-i fi oferit totul și o asistentă dentară tânără și frumoasă și-au construit împreună o realitate confortabilă și sigură. La prima vedere, cei doi formează un cuplu de invidiat, o relație condimentată cu petreceri mondene, vacanțe exotice și un anumit ștaif existențial.

E suficient un accident, aparent minor, pentru ca totul să se dea peste cap. Apariția lui Odillo, vagabond ce se recomandă drept „consilier de imagine”, zdruncină din temelii relația celor doi, scoțând la iveală toate frustrările și neîmplinirile acumulate de aceștia.

Spectacolul de luni începe la ora 19:00, iar publicul are acces în sală cu respectarea normelor de prevenire impuse de pandemie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!