Publicat la: 23.11.2017. 19:17 / 1.881 views

FĂRĂ RULOTE ŞI PLATFORME PE DOMENIUL PUBLIC. AMENDA POATE DEPĂŞI O MIE DE LEI

Buzoienii şi-au făcut un obicei din a ocupa abuziv locurile de parcare sau domeniul public cu rulote sau platforme de tractări auto. Aceste persoane au intrat în vizorul poliţiştilor locali care au organizat o acţiune de identificare a proprietarilor unor astfel de vehicule, pe care i-au somat să le ridice de pe domeniul public, altfel riscă să fie amendaţi.

rulota 2Sunt zone în municipiul Buzău în care luni întregi domeniul public este ocupat de rulote sau platforme de tractări auto. Aceste practici, pe lângă faptul că deranjează locuitorii din zonele respective, sunt interzise prin lege. Poliţistii locali au organizat o acţiune de identificare a acestor vehicule şi de informare a proprietarilor cu privire la prevederile legale.

Poliţiştii locali atrag atenţia asupra faptului că nerespectarea legislaţiei şi ocuparea abuzivă a domeniului public cu astfel de vehicule se sancţionează cu amendă ce poate ajunge până la 1500 de lei.

Reprezentanţii Direcţiei de Poliţie Locală vor continua seria identificării unor astfel de vehicule ce ocupă domeniul public. De asemenea, buzoienii deranjaţi de astfel de aspecte sunt rugaţi să apeleze Dispeceratul şi să sesizeze agenţii de poliţie locală. (Mirela Copariu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. victor inox spune:

    Noroc cu analfabetii locali. Jurnalista lu’ peste prajit. Huo!

  2. Vlad spune:

    Mirela, proasto, nu exista agenti de politie locala, ci politisti locali. Intreaba-l pe boul ala caruia ii zici sot, ca doar e gardian local! Chioaro!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!