Publicat la: 13.01.2020. 20:04 / 375 views

FĂRĂ PROCESE, ÎNTRE ORELE 10:00 ȘI 11:00. PROTESTUL JUDECĂTORILOR DE LA TRIBUNALUL BUZĂU

Fără procese, între orele 10:00 și 11:00, la Tribunalul Buzău. Judecătorii au decis să suspende, zilnic, ședințele programate în acest interval orar, până la data dezbaterii în Parlament a proiectului privind eliminarea pensiilor de serviciu.  

  tribunal procese 2  tribunal procese

Începând de vineri, la Tribunalul Buzău, zilnic, între orele 10:00 și 11:00, magistrații nu mai intră în sălile de judecată. Decizia a fost luată de Adunarea Generală a Judecătorilor instituției buzoiene.

Inițiativa de eliminarea a pensiilor de serviciu din magistratură a fost motiv de protest și în data de 18 decembrie, când grefierii de la Tribunalul și Judecătoria Buzău au interupt activitatea, timp de două ore, în ziua în care proiectul de lege era pe ordinea de zi a Parlamentului. Dezbaterea și votul pe această temă au fost amânate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!