Publicat la: 30.05.2019. 18:21 / 940 views

FĂRĂ PRIME. PROIECTELE LEGATE DE COMPANIA DE APĂ AU SUSCITAT CONTROVERSE

Două proiecte referitoare la luarea unor decizii legate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SC „Compania de Apă” SA au provocat discuţii aprinse în şedinţa CLM de astăzi. În special, unii consilieri şi-au exprimat nemultumirea în legătură cu sumele mari pe care le încasează membrii Consiliilor de Administraţie.

toma rosioru

Proiectele de hotărâre referitoare la luarea unor decizii legate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societăţii Comerciale „Compania de Apă” SA au stârnit vii discuţii în rândul aleşilor municipali.

Consilierul PSRO Silviu Roşioru a dat citire unei „scrisori publice”prin care îi aduce acuzaţii directe primarului Toma.

De asemenea, consilierul acuză faptul că, prin proiectele de hotărâre, se solicită şi prelungirea contractului de asistenţă juridică încheiat de Companie cu o firmă specializată.

În consecinţă, viceprimarul Ionuţ Apostu a propus introducerea unui amendament prin care să se voteze împotriva punctului 7 de pe ordinea de zi.

Cu votul majorităţii, amendamentul a fost aprobat şi proiectele 16 şi 17 au trecut.

Reprezentantul acţionarului majoritar în AGOA Compania de Apă, Constantin Toma, va vota împotriva punctului 7, ceea ce înseamnă că administratorii vor rămâne fără indemnizaţiile mari. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!