Publicat la: 15.02.2019. 19:23 / 715 views

FĂRĂ PARCARE PE BULEVARDUL BĂLCESCU. PROPUNEREA A TRECUT DE COMISIA DE SIGURANŢĂ RUTIERĂ

Consilierul local Constantin Ionescu a obţinut din partea membrilor Comisiei pentru Siguranţa Rutieră un vot important. Amendamentul său cu privire la interzicerea staţionării maşinilor pe Bulevardul Bălcescu a trecut cu unanimitate de voturi, iar acum trebuie să treacă de votul consilierilor locali pentru a putea fi pus în practică.

balcescu 2De-a lungul timpului, atât cetăţenii municipiului Buzău, cât şi jurnaliştii au ridicat problema parcării ilegale în faţa unui restaurant de pe Bulevardul Bălcescu, în weekend-uri, când circulaţia este oprită. Din zona respectivă au dispărut chiar şi indicatoarele rutiere, şi nimeni nu a luat nicio măsură. În aceste zile, consilierul Constantin Ionescu  a propus membrilor Comisiei pentru Siguranţa Rutieră un amendament ce face referire la interzicerea parcării în zona respectivă.

Membrii comisiei au validat amendamentul, iar acum urmează să fie propus consilierilor locali municipali.

Ani la rândul, buzoienii au atras atenţia autorităţilor cu privire la nerespectarea regulilor pe Bulevardul Bălcescu. Oamenii sunt deranjaţi de faptul că pe perioada weekend-urilor, atunci când circulaţia este închisă, este permisă parcarea maşinilor celor care petrec la unul dintre restaurantele din zonă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!