Publicat la: 28.03.2017. 17:34 / 847 views

FĂRĂ NORMĂ DE HRANĂ, PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI. SUSPENDAT ÎN IULIE 2016, STIMULENTUL A FOST ANULAT

Austeritate pentru poliţiştii locali. Azi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal, edilii au decis încetarea normei de hrană pentru angajaţii instituţiei de ordine publică. Stimulentul financiar fusese, deja, suspendat, în luna iulie a anului trecut, fapt pentru care poliţiştii locali acţionaseră în judecată municipalitatea.

rabla politie localaMunicipalitatea a decis, azi, încetarea acordării normei de hrană pentru personalul Poliţiei Locale. Edilii aprobaseră, anul trecut, suspendarea acestei norme, pentru a face reduceri de costuri. Prezenţi la şedinţă, reprezentanţii instituţiei de ordine publică au încercat să-i îmbuneze pe edili, prezentându-le performanţele poliţiştilor în anul curent şi contribuţia acestora la bugetul municipiului.

Nici rugămintea de a menţine statutul acordării normei de hrană sub suspendare nu i-a convins pe reprezentanţii municipalităţii. Primarul Constantin Toma le-a cerut consilierilor să voteze pentru anularea acestui stimul, motivând că Poliţia Locală a dat, deja, în judecată primăria. La proces, poliţiştii locali au invocat că în lege nu este nicăieri stipulat termenul de „suspendare a normei de hrană”

În cele din urmă, consilierii locali au votat pentru încetarea acordării normei de hrană. Este vorba despre sume lunare cuprinse între 560 şi 670 lei ce reveneau fiecărui poliţist local. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. victor inox spune:

    D-le Solomon, sunteti informat gresit! Norma de hrana pentru locali era cuprinsa intre 850 si 1.100 lei/luna, in functie de incadrare.
    Oricum, nu le plangeti de mila ca au salariile mari raportat la ceea ce fac. Ca exemplu, asa-zisul lor purtator de cuvant castiga 5.200 lei/luna net. Nu-i cam mult?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!