Fără medic diabetolog la Spital. Ce soluții au pacienții?

Fără medic diabetolog la Spital. Ce soluții au pacienții?

Situație critică pentru bolnavii de diabet din județul Buzău. Cabinetul  de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din policlinica Spitalului Județean a rămas fără singurul medic care activa aici. În aceste condiții, pacienții care au nevoie de rețete vor trebui fie să meargă la UPU, fie să apeleze la cabinetele private.

Ambulatoriul de Diabet, Nutriție și Boli metabolice din Spitalul Județean Buzău rămâne fără medic după ce doctorul Apriliana Stănescu a decis să încheie contractul cu cel mai mare spital din județ. În aceste condiții, pacienții care au nevoie de rețetă pentru insulină vor trebui, fie să se adreseze medicilor din Unitatea de Primiri Urgențe, fie să meargă la privat.

Reprezentanții Spitaluilui Județean au demarat deja demersuri la Ministerul Sănătății pentru a rezolva acestă problemă. De menționat că săptămâna aceasta și secția de Oncologie a Spitalului Județean este închisă după ce singurul medic specialist a plecat în concediu de odihnă. În acest timp, secția va fi igienizată și se vor face lucrări de reparații acolo unde se impun. Conducerea Spitalului spune că activitatea secției va reveni la normal pe 9 august. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și