Publicat la: 17.07.2018. 17:54 / 1.260 views

FĂRĂ LUDOTECĂ. ANUL ACESTA, GRĂDINIŢA ÎN AER LIBER NU VA FUNCŢIONA

Ludoteca, sau grădiniţa în aer liber a fost deschisă în fiecare vară în curtea Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu” încă din 2011. Anul acesta, copiii şi bunicii vor trebui să-şi găsească alte ocupaţii, pentru că Ludoteca nu va fi deschisă. Clădirea Bibliotecii Judeţene intră în reabilitare totală pentru mai mulţi ani şi instituţia va fi mutată la Mall.      

biblioteca 7Reabilitarea clădirii monument istoric în care funcţionează Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu” face imposibilă organizarea ludotecii.

Anul acesta se împlinesc 125 de ani de bibliotecă publică la Buzău iar evenimentul va fi sărbătorit în noul spaţiu de la Mall.

Dar, în afară de volulmul mare de muncă pe care-l vor depune salariaţii, va exista şi un impediment care-i va afecta pe cei mai mici abonaţi ai bibliotecii.

Anul acesta, Ludoteca va rămâne închisă.

Încă din 2011, mii de copii şi-au petrecut aici vacanţa de vară supravegheaţi de membrii familiei, de personalul Bibliotecii şi de mulţi voluntari.

Reabilitarea clădirii de patrimoniu în care funcţionează Biblioteca Judeţeană ar putea dura mai mulţi ani, timp în care instituţia va funcţiona în mai multe spaţii amenajate la Galleria Mall. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!