Publicat la: 19.03.2020. 19:11 / 263 views

FĂRĂ LOCURI DE JOACĂ. ACESTEA AR PUTEA FI ÎNCHISE DIN CAUZA PANDEMIEI

Încă de pe 17 martie, Primăria a dispus ca locurile publice din oraș să fie dezinfectate săptămânal. Locurile de joacă vor fi ș dezinfectate cu substanțe pe bază de alcool și clor, recomandate de Ministerul Sănătății. Cu toate acestea, edilii recomandă părinților să-și protejeze copiii și să nu-i ducă în locuri publice aglomerate, unde ar putea fi contaminați cu Covid 19

joaca lucrariO dată pe săptămână, societatea care se ocupă de curățenia în municipiu, va dezinfecta străzile, stațiile de autobuz, piețele industriale și agroalimentare, aleile și locurile de joacă.

În ceea ce privește locurile de joacă, acestea vor fi dezinfectate tot săptămânal, deși copiii ar trebui să rămână în locuințe pentru a nu risca să fie infectați cu noul contravirus de la persoane deja contaminate.

Ca măsură de prevenție de mare importanță, autoritățile recomandă ca populația să nu iasă din locuințe decât în cazuri speciale și pentru a se aproviziona cu cele necesare traiului de zi cu zi.

Cu atât mai mult, copiii ar trebui protejați și ținuți departe de locurile publice aglomerate.

De altfel, pentru a elimina riscul ar fi bine ca locurile de joacă să fie închise. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!