Publicat la: 14.11.2017. 19:15 / 385 views

FĂRĂ FASOLE LA CANTINA SĂRACILOR DE 1 DECEMBRIE. BUCĂTĂRESELE VOR AVEA LIBER

În ultima perioadă a devenit o tradiţie ca de 1 decembrie românii, fie mai bogaţi, fie mai săraci, să mănânce fasole cu afumătură. Această tradiţie de împământenise şi la Cantina de Ajutor Social, însă, în acest an nu va mai fi respectată. Pentru că 1 Decembrie este declarată zi liberă,  bucătăresele nu vor lucra, astfel că asistaţii vor primi hrană rece.

cantina 1În anii din urmă, bucătăresele de la Cantina de Ajutor Social lucrau şi pe 1 decembrie, chiar dacă era declarată zi liberă. Astfel că asistaţii primeau hrană caldă constând în deja tradiţionala fasole cu afumătură. Anul acesta nu se va mai întâmpla la fel. Noua conducere, ce se va instala la Cantină începând cu 1 decembrie, a luat decizia ca bucătăresele să fie libere.

Aşa se face că pentru weekend-ul prelungit de pe 30 noiembrie până pe 3 decembrie, asistaţii vor primi doar hrană rece.

Fostul director al Cantinei de Ajutor Social, Doru Crăciun, se pensionează, iar locul său va fi ocupat de cea care a promovat concursul pe post, Mariana Cazacu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>