Publicat la: 20.09.2018. 18:28 / 1.302 views

„FĂRĂ DRAGNEA!” PRIMARUL TOMA SE ALĂTURĂ OPINIEI LUI CIOLACU

“Fără Dragnea”, este reacția primarului Constantin Toma, care astfel se alătură liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu, în demersul de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la șefia partidului. Și toma spune că Dragnea conduce partidul într-un mod discreţionar şi total greşit şi că ar trebui să renunţe la funcţiile deţinute în prezent. Organizaţia buzoiană are un cuvânt greu de spus deoarece se numără printre cele care aduc un număr semnificativ de voturi pentru PSD la alegeri.

toma la birouIeri, liderul organizaţiei PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a declarat că „a venit timpul ca Liviu Dragnea să înţeleagă faptul că, pentru binele României şi al PSD, ar trebui să facă un pas în spate”.

La rândul său, primarul Constantin Toma se alătură celor care sunt pentru ca Liviu Dragnea să plece de la conducerea partidului, iar declaraţia sa este cât se poate de directă.

Primarul, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Buzău, afirmă că Liviu Dragnea trebuie „să renunţe sau să fie făcut să renunţe!”

Chiar dacă este o poziție personală, opinia exprimată de Toma a fost confirmată şi în discuţiile cu membrii importanţi ai organizaţiei buzoiene.

Mâine, la Bucureşti va avea loc o şedinţă lărgită a liderilor PSD, când vor exista toate premisele pentru a fi hotărâtă soarta preşedintelui organizaţiei, Liviu Dragnea. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!