Publicat la: 17.09.2019. 18:22 / 875 views

FĂRĂ CONTESTAŢII. AU FOST SEMNATE CONTRACTE DE REABILITARE PENTRU OBIECTIVE IMPORTANTE

Trei obiective importante din oraş intră în reabilitări şi modernizări. Licitaţiile au fost încheiate iar unele contracte au fost deja semnate. Lucrările de proiectare şi de execuţie se vor derula fără întârzieri, deoarece nu au fost depuse contestaţii referitoare la câştigătorii licitaţiilor.

asfaltari atletism pasajÎn ultima perioadă, Primăria a reuşit să finalizeze mai multe licitaţii pentru reabilitarea şi modernizarea unor obiective importante din municipiu.

Odată încheiate licitaţiile, primele contracte au fost deja semnate.

Pasajul subteran de pe bulevardul Unirii, atât de aşteptat de buzoieni, nu a fost nici el uitat.

Cea mai bună veste este aceea că nu a fost depusă nicio contestaţie în legătură cu rezultatele celor trei licitaţii, aşa că nu se vor produce întârzieri în derularea lucrărilor de proiectare şi de execuţie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!