Publicat la: 23.02.2017. 19:58 / 1.098 views

FĂRĂ CENTRU DE EXCELENŢĂ. ÎN BUGET VOR FI PREVĂZUŢI BANI PENTRU REABILITAREA STADIONULUI DE ATLETISM

Consilierii locali au votat astăzi rezilierea contractului de asociere a Municipiului Buzău cu Federaţia de Fotbal Bucureşti şi Centrul de Fotbal Mogoşoaia. Conform acestei asocieri, la Buzău ar fi trebuit să fie înfiinţat un Centru Regional de Excelenţă în fotbal. Stadionul de Atletism nu va mai fi modernizat din banii Federaţiei, ci din bugetul local.

stadion-atletismAstăzi, consilierii locali au aprobat rezilierea uni contract care s-a dovedit a nu fi legal.

Este vorba despre asocierea Primăriei cu Federaţia de Fotbal Bucureşti şi cu Centrul de Fotbal Mogoşoaia SRL în vederea înfiinţării Centrului de Excelenţă – Tricolor 11, în zona stadionului de atletism.

Contractul, care a fost aprobat de CLM într-o fază anterioară, deşi unii dintre consilieri s-au opus, s-a dovedit a nu fi tocmai legal şi, ca atare a fost reziliat astăzi.

Prin asocierea pentru Centrul de Execelenţă, care ar fi trebuit să fie construit în zona Stadionului de Atletism, şi acest teren al municipalităţii ar fi trebuit să fie reabilitat şi modernizat.

Consilierul independent Constantin Ionescu a propus ca în bugetul pe acest an să fie prevăzută şi o sumă pentru reabilitarea acestuia.

Dacă Centrul ar fi fost înfiinţat, Primăria ar fi trebuit să plătească anual circa 6 miliarde vechi pentru cazarea şi masa a 30 de juniori, selectaţi din toată ţara.

Estte posibil ca ceilalţi semnatari ai contractului să conteste decizia de astăzi a aleşilor locali şi să dea primăria în judecată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!