Publicat la: 28.05.2019. 17:43 / 545 views

FĂRĂ CĂRUŢE ÎN STAŢIUNEA SĂRĂTA MONTEORU. INTERDICŢIA INTRĂ ÎN VIGOARE ÎNCEPÂND CU 1 IUNIE

Consiliul Local Merei a interzis circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală în staţiunea Sărata Monteoru, începând cu 1 iunie. Pe toată perioada sezonului estival, căruţele vor trebui să ocolească zona de agrement din centrul staţiunii pe drumuri secundare. Restricţia de circulaţie va expira în ultima zi a lunii august.

drum merei  caruta merei

Consiliul Local al comunei Merei a hotărât ca începând cu 1 iunie 2019, vehiculele cu tracţiune animală să nu mai circule în staţiunea Sărata Monteoru.

Hotărârea de  Consiliu este valabilă de la 1 iunie până la 31 august şi coincide cu perioada de sezon estival.

Căruţaşii vor trebui să evite centrul staţiunii pe strada Caprice, care duce la Sala Sporturilor, continuă prin spatele blocurilor şi iese din nou în drumul principal, dincolo de bazinele vechi.

Interdictia intra in vigoare la 1 iunie, în aceeaşi zi în care începe şi cea de-a treia ediţie a festivalului Buzău Fest la Monteoru.

În calitate de partener în organizarea evenimentului, Primăria Merei a început deja curăţenia în staţiune.

Vor fi exceptate de la interdicţie doar vehiculele cu tracţiune animală care participă la evenimentele culturale organizate în staţiune.

Cei care vor încălca prevederile hotărârii de Consiliu vor fi sancţionaţi contravenţional cu contravaloarea a 9 puncte de amendă.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!