Publicat la: 04.04.2019. 18:28 / 1.185 views

FĂRĂ BILET LA ŞOFER, ÎN AUTOBUZ. ÎN SCURT TIMP SE VA PLĂTI CU CARDUL

Anunţ important pentru buzoieni de la Trans Bus. Începând cu data de 1 aprilie, călătorii nu vor mai avea posibilitatea să cumpere bilete de la şoferi. Acest lucru se întâmplă în contextul în care conducerea societăţii doreşte modernizarea sistemului de achiziţie a biletelor.

autobuz 3Buzoienii care obişnuiesc să circule cu autobuzul trebuie să stie că odată urcaţi în mijloacele de transport, nu mai au posibilitatea să cumpere bilet de la şofer. Decizia este deja pusă în aplicare de la data de 1 aprilie.

Această decizie a fost luată pentru a se putea implementa sistemul modern de plată a biletelor de autobuz care în curând va include chiar şi POS pentru plata cu cardul în autobuz.

Buzoienii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că nu mai pot cumpăra bilet de la şoferi, mai ales în weekend-uri şi seara când casele de bilete sunt închise. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!