Publicat la: 20.03.2020. 17:39 / 607 views

FĂRĂ APĂ ÎN PLINĂ PANDEMIE. VOR FI TRIMISE CISTERNE CU LICHIDUL VITAL

Aproape 200 de familii din municipiul Buzău au sistată apa la robinete în aceste zile, însă vina le aparține în totalitate. Nu au plătit facturile, iar Compania de Apă a sistat livrarea serviciului. Chiar și așa, pentru a nu apărea probleme de ugienă, conducerea Primăriei a decis să trimită cisterne cu apă în zonele în care locuiesc aceste familii.

robinetÎn acest moment, 198 de familii din Buzău au apa oprită la robinete pentru că nu și-au plătit datoriile. Având în vedere faptul că există pe rol un proces, dar și cheltuielile pentru rebranșare, nici măcar în plină pandemie autoritățile nu pot dispune reluarea furnizării apei.

În aceste condiții, pentru a nu se confrunta cu probleme mai grave, Primăria Buzău a decis ca în zonele afectate să fie trimise cisterne cu apă potabilă.

Cei mai mulți dintre buzoienii cărora li s-a sistat furnizarea serviciului de apă locuiesc în cartierul Simileasca. Măsura de furnizare a apei cu cisterne va fi respectată atâta timp cât vor exista probleme legate de coronavirus. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!