Publicat la: 06.08.2019. 18:35 / 1.103 views

FĂRĂ APĂ CALDĂ? ECOGEN SISTEAZĂ AGENTUL TERMIC

În plină vară, fără apă caldă. În această situaţie riscă să ajungă buzoienii încă racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. Ecogen a anunţat că de la jumătatea acestei luni nu va mai livra agent termic. O veste care obligă Regia Autonomă Municipală să facă eforturi pentru a putea porni sistemul nou de furnizare a energiei termice.

apa calda sistareZilele trecute, oficialii Ecogen, producătorul de agent termic, au transmis autorităţilor locale şi Regiei Autonome Municipale că din 17 august nu vor mai livra agent termic pentru a putea fi furnizată apă caldă buzoienilor.

În aceste condiţii, pentru a nu lăsa mii de familii fără apă caldă în plină vară, reprezentanţii RAM se văd nevoiţi să urgenteze demersurile în vederea pornirii noului sistem de furnizare a căldurii şi apei calde.

Reprezentanţii RAM dau asigurări că odată rezolvată această problemă, buzoienii nu se vor afla în situaţia de a rămâne fără apă caldă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!