FĂNICĂ BÎRLĂ TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ. AUTOBUZE PREA LUNGI PENTRU ORAŞUL NOSTRU!

FĂNICĂ BÎRLĂ TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ. AUTOBUZE PREA LUNGI PENTRU ORAŞUL NOSTRU!

Mult-aşteptatele autobuze achiziţionate la mâna a doua au sosit la Buzău, însă societatea de transport nu doreşte, deocamdată, să le prezinte nici măcar presei. În ultima perioadă au existat voci care au contestat calitatea acestor mijloace de transport în comun, dar şi preţul cu care au fost cumpărate. Două probleme spinoase au fost, însă, ridicate de consilierul Fănică Bârlă, şi anume, lungimea care nu le va permite să întoarcă la capăt de linie şi consumul foarte mare.

barlaPrezent în cadrul emisiunii „C-AM PUS Punctul pe I”, consilierul municipal Fănică Bârlă a ridicat problema noilor autobuze, achiziţionate de societatea de transport la mâna a doua, despre care spune că sunt o opţiune bună pentru buzoieni. Bârlă a tras, însă, un semnal de alarmă cu privire la faptul că aceste mijloace de transport sunt foarte lungi şi nu vor putea întoarce la capetele de linie.

De asemenea, consilierul susţine că aceste autobuze, pe care le cunoaşte foarte bine, consumă foarte mult şi nu vor putea face profit.

Consilierul municipal Fănică Bârlă este de părere că pentru municipiul Buzău s-ar fi pretat mai degrabă mini-buze pentru că s-ar fi deplatat mai uşor pe străzile înguste din oraş. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:

Un comentariu la: “FĂNICĂ BÎRLĂ TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ. AUTOBUZE PREA LUNGI PENTRU ORAŞUL NOSTRU!

  1. Desigur, pentru Barla ar fi bine, dezinteresat, desigur, ca buzouenii sa fie carati cu mult iubitele lui cotete maxi-taxi, nu?
    Cum sa fie lungi autobuzele, din moment ce sunt standard, de 12 metri?!?
    Sau o fi mintea prea scurta…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și