Publicat la: 28.04.2017. 18:07 / 3.901 views

FĂNICĂ BÂRLĂ S-A ABŢINUT DE LA VOT. PRIMARUL CERE RETRAGEREA SPRIJINULUI POLITIC

Primarul Constantin Toma a anunţat că va cere retragerea susţinerii politice pentru Fănică Bârlă şi eliminarea acestuia din rândurile consilierilor municipali. În replică, Fanica Bârla a motivat că, de această dată, a votat în favoarea buzoienilor, chiar dacă nu a respectat regula de grup.

barla vot clmNervi pentru primarul Constantin Toma în şedinţa CLM de astăzi. Cauza, abţinerea de la vot a lui Fănica Bârlă, consilier local PSD.

Acestuia i s-a alăturat şi consilierul de la ALDE care nu a ţinut cont de alianţa dintre cele două partide, care ar trebui să funcţioneze la nivelul Consiliului Municipal.

Cei doi s-au abţinut de la vot în cazul a patru dintre proiectele de hotărâre, alăturându-se consilierilor din opoziţie, fără să mai ţină cont de disciplina de partid.

Fănică Bârlă  a afirmat că a votat din convingere şi că nu are absolut nimic de împărţit cu primarul ales, chiar dacă a făcut unele aluzii, cel puţin curioase.

Rămâne de văzut dacă organizaţia buzoiană a PSD va reacţiona după 1 mai şi dacă Fănică Bârlă va mai participa la şedinţa extraordinară de săptămâna viitoare.

Cert este faptul că, pentru ca proiectul de aprobare a organigramei, numărului de personal şi a statului de funcţii pentru Poliţia Locală să treacă, ar mai fi nevoie ca cel puţin doi consilieri din opoziţie să fie convinşi să voteze „Pentru”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!